Професионален домоуправител Варна

Пропърти мениджмънт Варна от BULMANAGER

Всичко на правилното място, в правилното време, по правилния начин с Пропърти мениджмънт Варна.

Пропърти мениджмънт Варна от BULMANAGER Ви предлага цялостно обслужване и поддръжка на вашите ваканционни, или друг вид имоти на територията на град Варна и областта. Специално ангажиран мениджър с нужната квалификация и познания за целта, ще се погрижи за всичко необходимо. Ние разполагаме с екип от квалифицирани кадри с опит в областта на пропърти мениджмънта, които ще направят така че Вашият имот да придобие добавената стойност, която ще го направи още по-привлекателен.

Ние знаем как да увеличим стойността на Вашата инвестиция. За постигане на перфектен резултат, мениджмънтът на Вашите имоти започва от най-малките детайли, в които всичко е на правилното място, в правилното време и направено по правилния начин!

Услугата пропърти мениджмънт Варна от BULMANAGER, ще Ви спести време и не малко средства. Ще можете да управлявате имота си от всяка точка на света с помощта на нашия екип.

Пропърти мениджмънтът Варна е услуга, която все още не е много добре позната и развита на българския пазар. Но с негова помощ нашите клиенти от цял свят ръководят своите имоти на територията на Варна и областта, а и не само. Развиваме дейността си основно на територията на Варненска област, но имаме обекти и в други области на страната. Ние имаме мисия, да популяризираме пропърти мениджмънт като услуга, която улеснява Вашия живот и Ви спестява разходи.

BULMANAGER Ви предлага цялостно обслужване и поддръжка на вашите ваканционни, или друг вид имоти:

Пропърти мениджмънт Варна:
Професионално почистване.
Съдействие при отдаване под наем на ваканционни и инвестиционни имоти.
Озеленяване и поддръжка на зелени площи.
Строително ремонтни дейности.
Пускане на имоти в експлоатация (работа по узаконяването на сградите и строежите, които менажираме).
Водене на преговори с дружествата, осигуряващи всички видове комуникации за вашият имот – ток, вода, интернет и др.
Осигуряване на портиер.
Осигуряване на охрана (почасова, или денонощна).
Опит в работата с чуждестранни клиенти.
Инвестиционни съвети, които да ви ориентират и да ви насочат към най-добрата възможна инвестиция.
Професионално управление на сгради.
Поддръжка на басейни и инсталации.
Всякакъв вид услуги, свързани с перфектният вид на вашият инвестиционен, ваканционен имот, сграда, или комплекс от затворен тип.
Менажиране на открити, закрити и подземни паркинги.
Менажиране на апарт хотели, хотели и ваканционни комплекси.

„щастлив имот“ – дълготрайност, сигурност, грижа...

Ако сте дали определена сума за вашия имот, бихте ли искали след десет години той да е запазил стойността си? За тази цел в много страни се прилага практиката да се наема управител, който да се грижи за собствеността. Пропърти мениджмънтът е жизнено важен за Вашия имот.

През годините в хранително-вкусовата промишленост навлезе терминът „щастлива кокошка“. Той се появи след като директивите за отглеждане на пернатите, използвани за прехранване на населението, станаха изключително строги. Задължиха всички стопани, притежаващи ферми и желаещи висококачествена продукция, да отглеждат кокошките си в свободна среда и идеални условия.

Имотът Ви има нужда от „отглеждане“ и правилна грижа, и въпреки че не е одушевено същество, трябва да получава правилните грижи. Затова BULMANAGER въвежда понятието „щастлив имот“. Направете Вашия имот щастлив, за да Ви радва и той! Позволете ни да го превърнем във Ваша крепост.

Отговорната грижа, която ще получи Вашия имот, ще Ви превърне в горд собственик.

Ние работим за повече „щастливи имоти“ и удовлетворени клиенти.

Ако сте закупили имота си с цел инвестиция, Вие имате нужда от професионалисти, които да Ви помогнат да си възвърнете инвестицията и да излезете на чиста печалба след няколко години.

Пропърти мениджмънтът е начинът да осигурите дълготрайност и сигурност за Вашите имоти. Когато собственик на бизнес има нужда от квалифициран управител, той го наема и решава всички си проблеми. Подходете към имота си като към Ваш бизнес, Ваша инвестиция, която притежава добавена стойност. Осигурете на имота си добро управление и грижа, за да го предпазите от обезценяване.

Защо да изберете пропърти мениджмънт Варна?

Няма точен отговор на този въпрос, но все пак, не забравяйте, че в унисон с цялата ни бизнес стратегия и в пропърти мениджмънта ние залагаме на добрите цени и на перфектното обслужване. Доволните клиенти са нашият приоритет. Държим на репутацията си и на доброто си име, затова коректността е в основата на дейностите, които развиваме.

Ние бихме могли да намерим точната формула, не само как да поддържате имота си в невероятно добро състояние, но и да повишите стойността му. Можем да направим така, че да започнете да печелите от Вашия имот и така инвестицията Ви да се възвърне няколкократно.

Оставете цялостното управление на Вашите недвижими имоти в наши ръце, наслаждавайки се на тяхното развитие и перфектен вид. Екипът на Пропърти мениджмънт Варна от BULMANAGER ще се погрижи за всичко. Вашият имот ще бъде в сигурни ръце и винаги в невероятно добро състояние.

Ние сме специалисти в поддръжката на къщи, апартаменти, вили, офис сгради, жилищни и ваканционни комплекси, хотели и много други.

Ще се погрижим за Вашите имоти като за наши собствени!

×

Подай сигнал

Проверка за текущи задължения: