Видеонаблюдение

Bulmanager

Професионален домоуправител Варна – BULMANAGER Ви предлага лесен и удобен начин Вашата етажна собственост да се сдобие с 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата непрекъснато наблюдение на живо на общите части!

Защо да изберем видеонаблюдение за нашата етажна собственост?

Често си мислим, че видеонаблюдението е излишен лукс, но нашият опит показва, че всъщност, понякога дори наличието на две или три камери на територията на дадена сграда е вече един респект за недоброжелателите!

Освен това видеонаблюдението е много полезно, когато искаме да разкрием нередност, която се извършва на територията на етажната собственост!

Нашият дългогодишен опит ни е сблъсквал с палежи, кражби, вандализъм, побои, скандали, свади и какво ли още не, дори нападения от животни!

Истината е, че всяко едно от престъпленията е много по- лесно разкриваемо, при наличието на видеонаблюдение. Опитът ни показва, че видеонаблюденито е и един от начините да бъдат прекратени всички горе споменати изстъпления!

Ние от Професионален домоуправител Варна – BULMANAGER, Ви предлагаме кадърен монтаж, най-добрите технологии в сферата и конкурентни цени на пазара! Както винаги сме се стремили към най-доброто съотношение на цена – качество, то и в този случай не правим компромис с политиката ни на работа!

Мислите ли, че е време да вкарате в ред градинката пред блока си?

О, да! Със сигурност! За никого не е приятна гледката на бурени, треви и храсти, високи колкото състезател по баскетбол!

Ние от Професионален домоуправител Варна – BULMANAGER Ви предлагаме услуги в сферата на озеленяването! Всякакъв вид озеленителни услуги – от почистване до проектиране, от изкореняване до засаждане!

Без значение дали става въпрос за градинката пред блока или комплекса от затворен тип, в който живеете, ние имаме капацитета да се справим със задачата! Работим с най- добрите професионалисти в бранша, с дългогодишен опит в сферата! Ще Ви предложим най-добрите цени, както и най-доброто обслужване, както винаги!

Да, сигурно Ви писна да го четете, но ние се гордеем с това и не искаме да спираме да Ви го повтаряме!

Озеленяване

Професионален домоуправител Варна

СОТ
Портиер
Физическа охрана

Bulmenager

Ние от Професионален домоуправител Варна – BULMANAGER предлагаме всякакви услуги, свързани с частната охранителна дейност! От паник бутон до физическа охрана или портиер!

Предлагаме изграждане на охранителни инсталации и тяхната поддръжка!

В днешно време става все по-модерно да се купуват апартаменти в луксозни комплекси от затворен тип. Нашата практика показва, че в 90% от тях има поне един басейн!

Ние от Професионален домоуправител Варна – BULMANAGER сме готови да обслужваме Вашия басейн по всички стандарти!

Така че, не се притеснявайте! Имаме решение и за този казус!

Поддръжка на басейни.

Bulmenager поддръжка на басейни

Поддръжка и сервиз на асансьорни уредби.

поддръжка и сервиз на асансьорни уредби

Професионален домоуправител Варна – BULMANAGER работи с изпитани и сигурни фирми в бранша, каквато  е „Одесос Лифт“ ЕООД! Ние можем да Ви предложим сигурност и качество!

Асансьорните уредби са съоръжения, към които трябва да се подхожда отговорно и с внимание! Именно по тази причина ние се доверяваме на най- добрите специалисти в бранша и асансьорите Ви са в сигурни ръце!

Това е услуга, която е задължителна за всяка една уважаваща себе си етажна собственост! Ние предлагаме и тази услуга! Използваме основно услугите на най- голямата и бързо развиваща се фирма в бранша – фирма „Чистота“ ЕООД!

Бъдете сигурни, че специалистите на фирмата вършат работата си професионално във всяко направление!

Фирмата е с повече от двадесет годишен опит в бранша и предлага качество на конкурентни цени, каквато е и нашата политика на работа!

Доверете се на качеството и сигурността!

Професионално почистване на общите части на Вашата етажна собственост.

Bulmenager професионално почистване

Ремонти дейности на територията на Вашата етажна собственост.

Допълнителни услуги предлагани от Булменъджър

Знаете, че сградите имат експлоатационен период и имат нужда от качествена поддръжка!

Ние разполагаме с точните хора за извършване на ремонтните дейности на територията на Вашата етажна собственост!

При нужда от ремонт на покрив, боядисване, освежаване, или други, ние ще Ви предоставим оферти от точни и коректни изпълнители, изпитани и спечелили доверието ни през годините!

Ние разполагаме с наши служители, квалифицирани ел. техници, които във всеки един момент са на линия, за да се справят с възникнали повреди по ел. инсталацията на сградата Ви!

От професионален домоуправител Варна – BULMANAGER се грижим, както е описано в основния ни пакет за автомата на входната врата (сезонното регулиране), както и за изгорелите крушки, като Вие заплащате само материалите!

Но? Знаехте ли, че нашите техници са с квалификация и могат, да извършват всякакви ремонти аварийни, спешни, или належащи по електрическата инсталация на сградата? Е, вече сте наясно! Да, ние се грижим и за това!

И, ако Ви се струва страхотно, само чуйте!

Поддръжка на електрическите инсталации в сградата.

Професионален домоуправител Варна

Подмяна на ПВЦ дограми.

ПВЦ дограма

Работим с коректни фирми в бранша! Препоръчваме Ви фирми, които работят, чисто, кадърно и с качествени материали и профили!

Разбира се, отново на конкурентни цени!

Ние предлагаме, Вие избирате!