Професионален домоуправител Варна

домуправител

Виртуален домуправител е не просто абстрактно понятие, а новата реалност. Този дигитализиран тип управление навлиза бавно, но сигурно, наред с това обаче изникват някои въпросителни. Една от тях е дали въвеждането на подобен тип софтуер е „мисията възможна“? Отговора на този въпрос не е лесен, нито еднозначен, но ще се постараем да бъдем максимално изчерпателни и подробни.

Поставяйки фокуса на тази тема, винаги се създава усещането, че има елемент, който е възможно да ни изненада, озадачи или дори шокира. Човешкото съзнание не винаги може да обработи напълно „новото“, но определено успява да се адаптира и да извлече ползите от това. Важно е да се отбележи, че въвеждането на платформа за виртуално управление, трябва да бъде изпълнено поетапно, за да бъде максимално ефективен за всички заинтересовани страни. В тази статия ще разгледаме възможностите за онлайн управление на етажна собственост, пряко касаещи дейността на един съвременен домуправител.

Съвсем в реда на нещата е виртуалните технологии стремглаво да взимат връх, както в други браншове, така и в концепцията за управление на имоти. Ако за едни тази дигитална еволюция в подхода е плашеща, то за други е съвсем очаквана и дори закъсняла. Всички ползващи се от услугите на домуправител, разчитат на светкавична реакция и непрестанна обратна връзка. В този ред на мисли е редно да отчетем това, че фирма с предмет на дейност като тази, разполага с немалко обекти и физически е трудно да се осигури перфектна и навременна комуникация. В ума ви вероятно се заформят мисли от типа, че „това е работата на вашия домуправител, длъжен е винаги на момента да откликва или че всичко опира до добра организация“ и ще бъдете прави, но пропуските понякога са на лице. В крайна сметка, нека разграничим реалното от виртуалното… Какво имаме предвид ли?

  • Не си представяйте, че даден домуправител ще развие ултра специални способности, като изкривяване на времето или развиване на супер бързина престъпвайки законите на физиката. Ако трябва да сме откровени, щеше да бъде повече от страхотно, но засега нека оставим фентъзи частта за филмите.

Алтернативите, които са възможни да подобрят и дори да усъвършенстват процеса са вече в ход или предстои да бъдат интегрирани. Събирането на месечни такси – онлайн, вече са факт във фирма Bulmanager, но какво ли би било още по-добро от това? Например: виртуални събрания на входа, по време на които всеки един от вас ще присъства на тях, без да се лишава от уюта на своя дом. Или мигновено сканиране на неизправността на асансьора, електронното табло и други компоненти от общите части, без да се налага чакането за проверка и оглед от специалист. Звучи чудесно, нали?

И макар „виртуалния домуправител“ да звучи обещаващо на теория, тепърва предстои да бъдем част от практическото технологично преживяване. Това, в което искаме да ви уверим е, че няма да бъдете сами в този процес. Ние в Bulmanager, се стремим винаги да бъдем иновативни, но и не забравяме, че в крайна сметка, най-важния елемент от работата ни с клиенти е доверието. Нововъденията не винаги са толкова плашещи, колкото изглеждат, когато се осъществяват с равномерни темпове и най-вече с правилния домуправител.

Подай сигнал

Проверка за текущи задължения:

Желая служител на Булмениджър да се свърже с мен относно оферта за основен пакет на професионален домоуправител + касиер + техническа поддръжка на стойност 3,00 лв.

Ако желаете обаждането да бъде в удобен за вас ден и час, можете да ги изберете: