Професионален домоуправител Варна

Състоянието на дограмата в жилищната сграда е един от най-дискутираните въпроси сред живущите. Често се наблюдават следните проблеми при по-дълга експлоатация: слабо уплътняване, пропускане на влага и вода, преминаване на въздух и други.

За да се отстранят всички неизправности, решението е подмяна. В повечето от случаите този момент се отлага, тъй като това е сериозна инвестиция и отнема време. Въпреки това, когато дограмата е неефективна, това се отразява на постоянните разходи за всеки дом. В допълнение на това, дограмата е част от цялостния вид на блока, когато е твърде амортизирана, това неминуемо се отразява на облика му.

Именно поради тази причина, избора на нов вид дограма е от голямо значение. Фирмите, с които работим са доказани във времето и предлагат качествени материали, монтаж и съпътстващите ги довършителни дейности – обръщане и измазване.

Сигурност

Видеонаблюдение

Този вид услуга е широкоразпространена, тъй като осигурява спокойствие и защита на

Поддръжка и ремонтна дейност

ВиК услуги

За да бъде водопроводната мрежа винаги в отлично състояние, трябва да разполагате

Подмяна на дограма

Състоянието на дограмата в жилищната сграда е един от най-дискутираните въпроси сред

Градина

Озеленяване

Професионалното озеленяване е все по-предпочитан вид услуга, която ще ви спести време

Проверка за текущи задължения:

Желая служител на Булмениджър да се свърже с мен относно оферта за основен пакет на професионален домоуправител + касиер + техническа поддръжка на стойност 3,00 лв.

Ако желаете обаждането да бъде в удобен за вас ден и час, можете да ги изберете: