Професионален домоуправител Варна

Асансьорните уредби са съоражения, към които трябва да се подхожда с отговорност и внимание. Именно поради тази причина е от първостепенна важност да се доверите на експертите в бранша.

Ние работим с изпитани фирми, с дългогодишен опит, тъй като наш приоритет е безопасността. С оглед на техническата изправност на асансьорната уредба се извършва: поддръжка, ремонт и преустройство на асансьорите при необходимост.

Имайки предвид това, че асансьора се категоризира като съоръжение с повишена опасност, осигуряваме екип, който е на разположение 24 часа в денонощието. При подобни ситуации можете да използвате устройството за спешни повиквания, намиращо се в таблото с бутоните или в непосредствена близост. При осъществяване на връзка, ще бъде изпратен специалист, който да разреши проблема.

За да избегнете подобна ситуация, трябва да сте сигурни, че асансьорът във вашата сграда е обезопасен и отговаря на всички изисквания. Тази отговорност и грижа, можете да поверите на нас.

Сигурност

Видеонаблюдение

Този вид услуга е широкоразпространена, тъй като осигурява спокойствие и защита на

Поддръжка и ремонтна дейност

ВиК услуги

За да бъде водопроводната мрежа винаги в отлично състояние, трябва да разполагате

Подмяна на дограма

Състоянието на дограмата в жилищната сграда е един от най-дискутираните въпроси сред

Градина

Озеленяване

Професионалното озеленяване е все по-предпочитан вид услуга, която ще ви спести време

Проверка за текущи задължения:

Желая служител на Булмениджър да се свърже с мен относно оферта за основен пакет на професионален домоуправител + касиер + техническа поддръжка на стойност 3,00 лв.

Ако желаете обаждането да бъде в удобен за вас ден и час, можете да ги изберете: