Професионален домоуправител Варна

Професионалното озеленяване е все по-предпочитан вид услуга, която ще ви спести време и средства. Работим само с професионалисти, които са усвоили знания и умения в областта, години наред.

Обработват се площи различни по големина и вид. Услугите най-често се търсят за поддържане на градинки в затворен тип комплекси, както и такива намиращи се пред жилищни и офис сгради. Без значение е какъв е имота, тревните площи винаги трябва да бъдат в добър и поддържан естетически вид. Редно е да уточним, че озеленяването не е еднократен процес.

За да се наслаждавате на зеленината са необходими постоянни грижи, както при достигането на краен резултат, така и за запазването му. С оглед на това, можете да се възползвате от абонаментен план, който ще изготвим на база, големината на парцела, честотата на посещенията и необходимата техника и материали.

Сигурност

Видеонаблюдение

Този вид услуга е широкоразпространена, тъй като осигурява спокойствие и защита на

Поддръжка и ремонтна дейност

ВиК услуги

За да бъде водопроводната мрежа винаги в отлично състояние, трябва да разполагате

Подмяна на дограма

Състоянието на дограмата в жилищната сграда е един от най-дискутираните въпроси сред

Градина

Озеленяване

Професионалното озеленяване е все по-предпочитан вид услуга, която ще ви спести време

Проверка за текущи задължения:

Желая служител на Булмениджър да се свърже с мен относно оферта за основен пакет на професионален домоуправител + касиер + техническа поддръжка на стойност 3,00 лв.

Ако желаете обаждането да бъде в удобен за вас ден и час, можете да ги изберете: