Обръщение на Булмениджър

Скъпи, клиенти, партньори, служители,  подизпълнители, с две думи: СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

Изпращаме, бихме казали една трудна, тежка и изпълнена с неочаквани обрати и новости година, оптимистично и приповдигнато, напук на всичко!

Знаете, че всяка година, правим нашата равносметка, за доволни клиенти, верни партньори и изобщо за свършената работа! Не, няма, да говорим за всичко онова, нито за тоновете дезинфектанти!

Тази година, равносметката, ще бъде малко по-различна! Изпращаме трудна, необичайна година. Не само за всички българи, а и за всички граждани на Света, всичко се преобърна с главата надолу! Ние не сме хората, които, да дават оценки, ние сме хората, които биха искали, да направят равносметката, накрая на годината, преди светлите празници, които предстоят!

Убедени сме, че съвсем скоро, абсолютно всичко ще си дойде на мястото! Ще заживеем постарому и не, няма, да забравим 2020 година, но ще си вземем нужните поуки от нея! Защото това, което не ни убива, ни прави по-силни!

Приятели! Благодарим Ви, че в тези трудни времена продължавате, да ни се доверявате!

Ние работим за Вас и заради Вас!

Обещаваме Ви, че няма, да Ви разочароваме и ще Ви подкрепяме, както и до сега!

Ще направим всичко по силите си и през новата 2021, да оправдаем доверието Ви и да продължим, да го печелим също така!

Весели празници и весело посрещане на новата 2021 година!

Екипа ни излиза в заслужена почивка от 21.12.2020 година до 07.01.2021 година, но денонощния ни телефон е на Ваше разположение, както винаги, ще реагираме и при неотложни ситуации!

Бъдете здрави, приятели!

Екипът на Булмениджър

Проверка за текущи задължения: