Професионален домоуправител Варна

Домофонните системи са неразделен компонент от всяка сграда и ни гарантират ограничение при посетителите. В днешно време, все по-рядко можем да забележим отсъствието на домофон, особено в жилищните сгради.

Въпреки това, те все по-често са амортизирани, издаващи шумове или с постоянни проблеми. Обикновено това са остарелите аналоговите домофонни системи. Неработещият домофон е толкова ефективен, колкото и при неговата пълна липса в една жилищна сграда. Именно тук идва намесата на професионалния домоуправител, който трябва да съгласува с живущите неговата подмяна и последващата му поддръжка.

Разнообразието на домофонни уредби все повече расте, затова избора на нов, сравнително е улеснен. За да се чувствате спокойни и защитени се уверете, че домофона във вашия дом или офис е в изправност. В случай, че има нужда от ремонт или подмяна, можете да се обърнете към нас.

Сигурност

Видеонаблюдение

Този вид услуга е широкоразпространена, тъй като осигурява спокойствие и защита на

Поддръжка и ремонтна дейност

ВиК услуги

За да бъде водопроводната мрежа винаги в отлично състояние, трябва да разполагате

Подмяна на дограма

Състоянието на дограмата в жилищната сграда е един от най-дискутираните въпроси сред

Градина

Озеленяване

Професионалното озеленяване е все по-предпочитан вид услуга, която ще ви спести време

Проверка за текущи задължения:

Желая служител на Булмениджър да се свърже с мен относно оферта за основен пакет на професионален домоуправител + касиер + техническа поддръжка на стойност 3,00 лв.

Ако желаете обаждането да бъде в удобен за вас ден и час, можете да ги изберете: