Всяка жена
се нуждае от време
за себе си...

Домашна помощница Варна

Домашна помощница – най-новата услуга на BULMANAGER!

Скъпи дами, ако искате да научите повече за нашата най-нова услуга, обадете ни се! Ние ви очакваме.

Домашната помощница от BULMANAGER може да стане ваш пръв помощник и да ви отмени в тежката, досадна и изморителна домакинска работа. Тя може да изпере дрехите ви, да ги изглади, да подреди гардероба ви, да почисти, да разходи кучето, да напазарува, да плати сметките ви, и други неща. Вие сами можете да определите какви са задачите ѝ за деня. Вие решавате дали да оправи леглото и да смени чаршафите, или предпочитате да изчисти насъбралия се по щорите прах. Можете да ангажирате нашата домашна помощница веднага за 2, 3, или 4 часа, колкото пъти искате седмично, според вашето желание и удобство.

Всяка жена се нуждае от време за себе си и нашата услуга ви дава прекрасна възможност да го получите. Ние, от BULMANAGER, знаем колко напрегнато и натоварено е ежедневието на жените в големия град, и колко много време ви отнема да се грижите за домакинството. С цел да ви помогнем, ние създадохме услугата домашна помощница, която ще улесни вашето ежедневие и ще ви даде възможност и време да се насладите на заслужена почивка и да си обърнете нужното внимание.

Домашна помощница Варна може да стане ваш пръв помощник и да ви отмени в:

Домашна помощница Варна:
Чистене.
Прахосмучене.
Бърсане на прах.
Обиране на паяжини.
Метене.
Полиране на под.
Миене на прозорци.
Подмяна на крушки на електрически осветителни тела.
Миене и поддръжка на санитарен възел.
Измиване на чинии, включително със съдомиялна.
Подреждане на детска стая, хол, кухня.
Подреждане на гардероб.
Сортиране на дрехи.
Подмяна на чаршафи.
Гладене.
Пазаруване по списък.
Грижи за домашни любимци.
Професионален домоуправител Варна

С нас времето
работи за Вас...

С домашна помощница от BULMANAGER ще разполагате с цялото си свободно време.

Поглезете се, споделете моменти с близки на сърцето ви хора, отдайте се на любими занимания, и оставете ние да се погрижим за вашия дом. Ние, от BULMANAGER, сме вашият билет към спокойствието.

Създадохме тази услуга и за вас, работещи дами! Обърнете внимание на своята кариера, без да се притеснявате. С нас времето работи във ваша полза.

Доверие, коректност и отзивчивост! Оставете всичко в ръцете на домашната помощница от BULMANAGER и се насладете на почивката си! С нашата услуга разполагате с времето си както пожелаете.