Професионален домоуправител Варна

Въпроси към професионален домоуправител

въпроси към професионален домоуправител

Професионален домоуправител Варна от BULMANAGER се стреми да убеди живущите на територията на всяка етажна собственост, че принципът на солидарност е най-удачният и изпитан метод за справедливо уреждане на отношенията между съседи.

Естествено, Професионален домоуправител BULMANAGER се ангажира да упражнява контрол върху фирмата, която поддържа асансьора Ви в изправност. При проблем с асансьора винаги можете да се обърнете и към нас, и ние незабавно ще уведомим техниците и ще проследим развитието на случая до самото отстраняване на повредата. Ако имате нужда от качествена поддръжка на асансьорната уредба във Вашата етажна собственост, ние можем да Ви насочим към коректни и качествени асансьорни сервизи.

Професионален домоуправител Варна от BULMANAGER разполага с квалифицирани ел. техници и специалисти по ремонт и поддръжка на входни врати, автомати и ел. табла, така че не се притеснявайте, ние ще се погрижим за всичко това, когато е необходимо.

Когато Вашата домофонна система се нуждае от ремонт или профилактика, ние от професионален домоуправител Варна, знаем към кого да се обърнем.

Тази услуга влиза във всеки един от пакетите с услуги, които предлагаме. Сами ще се уверите в това, когато възложите управлението на Вашата етажна собственост на професионален домоуправител Варна от BULMANAGER.

Да, професионален домоуправител Варна от BULMANAGER можем, и го правим по ваше желание.

За съжаление, напоследък има доста оплаквания във връзка с тяхното некоректно отношение към клиенти. Да, Професионален домоуправител Варна BULMANAGER е решението и на този проблем. Ние поемаме цялата комуникация с държавните и частните институции.

Едно от нашите най-големи предимства е, че ние от BULMANAGER никога не забавяме плащането на задълженията на всяка етажна собственост, която управляваме. Без значение дали става въпрос за такса поддръжка на асансьор, такса почистване на общите части, ток, или вода. Ние не попадаме в онзи процент фирми на пазара, които са определени като „некоректни“. Можете да се уверите в това, като попитате всеки един от нашите партньори.

Професионалният домоуправител е нова и модерна услуга. Това е квалифициран управител, за административни въпроси в жилищна сграда. Професионален домоуправител Варна от BULMANAGER е наш служител, който е изцяло на Ваше разположение. Той ще се погрижи както за административните задължения на Вашият вход, така и за благоприятните междусъседски отношения. В наши дни професионалният домоуправител вече не е лукс, а необходимост.

Професионален домоуправител Варна от BULMANAGER ще се погрижи за регистрацията на етажната собственост на всичките си клиенти. Това е услуга, която е заложена във всеки един от нашите пакети с услуги.

За да се стигне до подписване на договор с професионален домоуправител Варна от BULMANAGER, на общо събрание на входа, собствениците на 67 % от общите части трябва да гласуват със „за“. След което, когато всичко е законово съобразено, следва подписването на договора. За Ваше улеснение сме добавили договор в pdf формат. Можете да го изтеглите от тук и да се запознаете с него отблизо.

При наличие на нередовни платци на етажната собственост законният начин да се съберат дължимите от тях вноски е уреден в чл. 38, ал. 2 от ЗУЕС, който препраща към заповедното производство – чл. 410, ал. 1, т. 1 от ГПК.
Производството започва като към съответния районен съд се подава заявление, където се посочва общата сума и се продължава със Заповед за изпълнение, която съдът издава в отговор на заявлението.
В производството не се прилага доказателство, а само основание за изискуемата сума.

Професионален домоуправител Варна от BULMANAGER предлага тази услуга за първи път в България. По специално с направена за целта сметка, можете да погасите Вашите задължения към етажната собственост. Нужно е само да се свържете с нас в контактната форма на сайта, или по e-mail и ние ще Ви дадем номера на сметката. По този начин ще Ви направим съпричастни към етажната собственост дори и на хиляди километри от дома.

Когато има нужда от извършване на ремонтни дейности на територията на кооперацията се свиква общо събрание. На него всички съкооператори се запознават отблизо с текущото състояние на сградата и нуждата от ремонт. В последствие се гласува, дали да бъдат започнати ремонтните дейности. Ако се вземе решение ремонтните дейности на територията на кооперацията да бъдат извършени то: професионален домоуправител Варна от BULMANAGER събира оферти от няколко фирми, като ги представя на отново свикано общо събрание. След обстойното им разглеждане, съкооператорите избират най-подходящата за тях оферта.

В този случай можете да се обърнете към професионален домоуправител Варна от Bulmanager, който в най-кратък срок ще Ви уведоми по телефон, или e-mail, за взетите решения и всичко останало, относно пропуснатото общо събрание.
– Означава ли това, че ще бъда записан като присъствал на събранието?
Разбира се, че не, това е просто услуга, която ще Ви помогне да сверите часовника си за новостите на територията на вашия вход, или кооперация.

Уважаеми приятели, ние знаем, че материалната база в България е доста поостаряла. Болшинството от сградите са на над тридесет години. Това предполага чести проблеми и много работа по поддръжката на почти всички жилищни сгради.

Ние от професионален домоуправител Варна от BULMANAGER сме помислили и за това, като Ви предлагаме качествена техническа поддръжка за Вашия вход, или дори за Вашия дом. Разполагаме с квалифицирани и обучени техници, които са на Ваше разположение при всеки възникнал проблем 24 часа всеки ден.

За да бъде експлоатирана една сграда максимално дълъг период от време, тя се нуждае от правилна и навременна поддръжка. Нашите техници редовно посещават всички наши обекти и проблемите биват отстранявани своевременно.

А за сериозните ремонти, които трябва да бъдат извършени на територията на етажната собственост, ние от професионален домоуправител Варна от BULMANAGER работим съвместно с изпитани и качествени изпълнители на строително ремонтни дейности, които изготвят специални оферти на преференциални цени за нашите клиенти.

Отговорността и коректността, с които работим са ни позволили да изградим добри партньорски взаимоотношения с качествени и коректни строителни фирми, които са на наше разположение при нужда.

В 99,9% от случаите, свързани с етажната собственост в България, възникват недоразумения и вражди между собствениците, поради една или друга причина. Конфликти се пораждат на всякаква основа, защото всеки човек има индивидуален характер и различна гледна точка по даден въпрос. Именно това е първопричината за възникването на разногласия и стълкновения между съседи. Ако те не бъдат прекратени в зародиш обаче, може да се превърнат в сериозен проблем, който да създаде огромни главоболия за цялата етажна собственост.

Това, което ние внасяме в междусъседските отношения на етажната собственост, управлявана от нас, е принципът на солидарност. „Всеки е солидарен към проблема на другия“ — това е формулата за спокойно съжителство, и благодарение на този начин на мислене проблемите постепенно се свеждат до минимум.

Опитът, който натрупахме в преодоляването на подобни ситуации е това, което ни дава увереност, че ние от професионален домоуправител Варна от BULMANAGER успяваме да се справим с напрежението и да бъдем обединяващото звено, на което се крепи спокойствието на територията на етажната собственост, която управляваме.

Когато няма конфликти и когато съкооператорите поддържат добри междусъседски взаимоотношения, общите събрания протичат спокойно, решенията се вземат лесно, а етажната собственост е винаги в чудесно състояние — спретната, чиста и добре изглеждаща.

Другият основен плюс, който ние отбелязваме в нашата работа, е подобряването на събираемостта на етажната собственост, която управляваме. Задълженията се изчистват, сметките са платени, фонд „Ремонти и обновления“ е пълен.

Това е правилният път за доброто развитие на вашата етажна собственост и ние от BULMANAGER сме готови да ви го покажем във всеки един момент.

Професионалното почистване вече е необходимост. Наша мисия е да го направим услуга, която да бъде достъпна за всеки.
Чистотата е здраве, а здравето е най-ценното, с което разполага всеки индивид.
Чистотата в офиса и във Вашето търговското помещение е важна, както за Вас, така и за Вашите клиенти.
Професионален домоуправител Варна от BULMANAGER предлага професионално почистване за Вашия дом, или производствено помещение. Наша мисия е да Ви предложим най-добрата услуга в сферата на професионалното почистване и то на най-добра цена.

×

Подай сигнал

Проверка за текущи задължения: